Nauja galimybė mergaitėms – „Girls power“

Praėjusį sekmadienį (04-15) startavo nauja programa – Girls power / Mergaičių galia! Ši iniciatyva išsivystė iš jau ketverius metus vykstančios programos krepšinio galia. Daugiau nei 100 mergaičių iš mažų miestų, miestelių ir kaimų susirinko vos prieš metus duris atvėrusioje Jonavos sporto arenoje, kur įvyko pirmasis programos renginys. Programos ir renginio tikslas – motyvuoti ir skatinti mergaites siekti aukštų tikslų bei padėti susirasti draugių visoje Lietuvoje.

Nuo pat pirmos renginio akimirkos mergaitėms veiklos netrūko – padedamos kuratorių merginos susipažino ir pasidalijo savo svajonėmis bei pomėgiais. Netrukus, po kineziterapeutės Albertos Eisimantaitės nuotaikingo apšilimo, mergaitės, pasidalijusios į kelias komandas, stojo rungtis sportinėse rungtyse, kurios reikalavo ne tik sportinių įgūdžių, bet ir taktinių sprendimų. Nugalėtojomis tapo visos – iš veidų nedingo šypsenos, vyravo puiki nuotaika.

Po sportinės veiklos mergaitės turėjo progą pasiklausyti motyvuojančių istorijų iš krepšininkės bei BC Kauno „Žalgiris“ laidos vedėjos Dalios Belickaitės, BC LIETUVOS RYTAS, VILNIUS šokėjos Sigita Belickaitės, svanoriavimo veikla aktyviai užsiimančios Alvitos Daudaitės, jaunimo psichologės Aidos Rakauskienės, krepšinio klubų bei SKM – Sostinės krepšinio mokykla kineziterapeutės Albertos Eisimantaitės bei politiką ir krepšinį suderinusios Ievos Marijos Černiauskaitės pasakojimų apie tai, kaip svarbu siekti savo svajonės bei būti geru žmogumi.

Renginį finišavo pikninkas, kurio metu mergaitės ne tik užkandžiavo, tačiau taip pat turėjo progą pabendrauti tarpusavyje ir pasidalyti įspūdžiais. The Kazickas Family foundation Siekia, kad ši programa taptų ilgalaikė, o per ją į pagalbą Lietuvos vaikams ir jaunimui ateitų ir Lietuvą mylinti išeivija bei už Lietuvos ribų gyvenantys lietuvių draugai.

Nuoširdžiai dėkojame Jonavos sporto arenai už bendradarbiavimą ir Benui Čekanavičiui už pagalbą organizuojant šią nuostabią šventę.

Renginio akimirkos ir geriausios mergaičių emocijos:

https://www.facebook.com/169248717238688/videos/171730896990470/

Visa nuotraukų galerija:

Posted by Girls power / Mergaičių galia on 2018 m. balandis 16 d.

Pažintis su treneriu Andriumi<< >>Pažintis su treneriu Arijumi

Leave a Reply

Your email address will not be published.