Svajonės išsipildymas Kauno Žalgirio arenoje

Praėjusį penktadienį net 220 mūsų programos „Krepšinio Galia“ auklėtinių iš visos Lietuvos miestelių bei kaimų dalyvavo renginyje, vykusiame Kauno Žalgirio arenoje. Prieš kvapą gniaužiančias rungtynes tarp Vilniaus Lietuvos ryto ir Kauno Žalgirio programos jaunimas galėjo išgirsti vieno iš programos auklėtinių – Donato istoriją, Kazickų Šeimos Fondo Prezidentės motyvuojančią kalbą bei pamatyti patį įspūdingiausią ir laukiamiausią Lietuvos krepšinio spektaklį!

Renginį pradėjo projekto „Krepšinio Galia“ vadovas Arminas Vareika, kuris pristatė, ką projektas yra nuveikęs iki šiol bei motyvavo renginio dalyvius papasakojęs savo istoriją ir visiems parodęs, kaip svarbu daryti tai, ką mėgsti. Tuomet dalyviai galėjo išgirsti jaudinantį projekto auklėtinio Donato pasakojimą. Sunkus vaikino gyvenimas iš esmės pasikeitė prieš 4 metus, vos pradėjus lankyti „Krepšinio Galios” treniruotes. Jo gyvenime atsirado galimybė važiuoti į stovyklas bei įvairiausius renginius ir ten susipažinti su įkvepiančiais žmonėmis. Taip pat viena didžiausių projekto dovanų vaikinas laiko galimybę turėti su kuo pasitarti dėl svarbiausių gyvenimo sprendimų – jam visada pataria ir padeda projekto vadovas ir vaikino treneris Arminas. Netrukus, po Kazickų Šeimos Fondo prezidentės Jūratės Kazickaitės įkvepiančios ir motyvuojančios kalbos, visi skubėjo žiūrėti krepšinio rungtynių tarp Lietuvos krepšinio grandų.

Rungtynėms dar net neprasidėjus vaikų viduje virė daug emocijų. Dauguma jaunųjų sportininkų dar nė karto gyvai nestebėjo krepšinio rungtynių, o, ypač, tokioje milžiniškoje arenoje, todėl daugeliui tai buvo svajonės išsipildymas. Vienas tokių buvo Vadimas, kuris vis klausinėjo, kas vyksta, kodėl kažkas skraido, ar kam merginos žiūrovams mėto kažkokius daiktus. Berniukui viskas buvo nauja, nepaprasta ir neįtikėtina. Prasidėjus rungtynėms Vadimas aistringai palaikė Kauno Žalgirio komandą, prisidėjo skanduotėmis bei šokiais. Net išėjus iš arenos bei kelionėje autobusu namo jis vis negalėjo nustoti pasakoti, ką matė bei dalintis savo emocijomis. Vadimas teigė, jog tai geriausia diena jo gyvenime!

Už prisidėjimą prie daugiau nei 200 mūsų programos auklėtinių svajonių išpildymo, dėkojame Devbridge, Sport point, Baltic Stars Basketball club, Rositai ir Audriui Karosams, Sostinės krepšinio mokyklai bei Kazickų šeimos fondui.

Krepšinio Galia Kauno Žalgirio arenoje

Praėjusį penktadienį išsipildė net 220 „Krepšinio Galios“ auklėtinių svajonė pamatyti Lietuvos krepšinio grandų rungtynes gyvai. Vaikai ne tik aistringai palaikė BC Žalgiris Kaunas ir BC LIETUVOS RYTAS, VILNIUS ekipas, bet ir turėjo progą pasiklausyti motyvuojančių „Krepšinio Galios“ vadovo Arminas Vareika bei The Kazickas Family Foundation – Kazickų Šeimos Fondas Prezidentės Jurate Kazickas pasakojimų apie tai, kaip svarbu daryti tai, ką mėgsti, o programos auklėtinis Donatas Česaitis visiems atskleidė, kaip projektas pakeitė jo gyvenimą. Būtent Donato bei kitų auklėtinių įspūdžius ir geriausias renginio emocijas išvysite video reportaže!Esame labai dėkingi mūsų draugams, kurie padėjo išpildyti 220 vaikų svajonių:- The Kazickas Family Foundation – Kazickų Šeimos Fondas;- Audrius Karosas, Rosita Karosienė;- Devbridge Group;- Baltic Stars Basketball Club;- Sportpoint;- SKM – Sostinės krepšinio mokykla;- Justė Ivaškevičiūtė ir Akvile Dagilyte už profesionalų Žalgirio komandos kolektyvo darbą!Video: Linas ŠilkaitisLast Friday the dream of 220 kids from "Basketball Power" came true. Children not only watched the match and passionately supported "BC Žalgiris Kaunas" and "BC Lietuvos rytas Vilnius" teams, but they also had the opportunity to listen to the motivating stories of "Basketball Power" Head Arminas Vareika and the President of the Kazickas Family Foundation Jūratė Kazickas about how important it is to do what you like. Also the program's student Donatas revealed to everyone, how the project changed his life. In the video you will see the impressions of Donatas and other students and the best emotions straight from Kaunas!

Posted by Krepšinio Galia / Basketball Power on 2018 m. balandis 17 d.

 

 

Psichologė A. Rakauskienė – apie pasirinkimą dirbti dėl vaikų ir Krepšinio Galią<< >>Pažintis su treneriu Andriumi

Leave a Reply

Your email address will not be published.