Alex Kazickas: „lietuviai vieni stipriausių žmonių, kuriuos žinau“

Aš labai didžiuojuosi savo šeimos istorija ir tuo, jog esu lietuvis. Man būti lietuviu reiškia buvimu stiprios valios ir niekada nepasiduodančių žmonių bendruomenės dalimi. Kalbant apie Lietuvą, nėra nieko svarbiau ir didingiau, nei mūsų nepriklausomybė. Mūsų protėviai lietuviai labai ilgai kovojo dėl to, jog mes, ateities karta, galėtumėme savo šalį vadinti savo namais.
„Krepšinio Galia“ yra tos ilgos kovos tęsinys, tik dabar mes turime stengtis, jog mūsų šalyje, mūsų namuose būtų dar geriau gyventi. Man ši programa reiškia pagalbą vienas kitam kuriant geresnę Lietuvą nepriklausomai nuo žmonių aplinkos ar ekonominio statuso. „Krepšinio Galia“ išsiplėtė labai greitai ir aš ją matau tik didėjant ir didėjant. Mes turime nuostabius trenerius, kurie daro neįtikėtiną įtaką programos dalyviams ir kiekvienais metais tai pasiekia vis daugiau ir daugiau vaikų.

Krepšinio galios jaunimui: mes esame labai laimingi turėdami jus savo programoje. Lietuviai yra vieni stipriausių žmonių, kuriuos aš žinau. Jūs galite pasiekti be galo daug, jei tik tikėsite savimi.

 

Augustine Kazickas - „Krepšinio Galios“ ateitis priklauso jos dalyviams<< >>Pažintis su treneriu Martynu

Leave a Reply

Your email address will not be published.